HGR i Fællesskabet

HGR Industrial Surplus og lokale møbler designere opveje mere end $ 600 for orkan relief

44 Stålskrivebord
Skrivebord af Jason Radcliffe af 44 Steel

3 Barn Dørbord til HGR Industrial Surplus orkan-relief auktion

Rust Støv & Andet 4 Letter Words lampebord
Lampebord af Larry Fielder af Rust, Dust & Other 4 Letter Words

HGR donerede varer fra sit showroom til tre lokale møbler designere - 44 Steel, 3 Barnedøre og Rust, Støv & Andre 4 Letter Words. Disse designere tog deres materialer til IngenuityFest 2017 og lavede en levende bygning af et skrivebord, et bord og en læselampe og bord. De tre stykker blev auktioneret via HGRs eBay-websted og hævet $ 606, der bliver doneret til Fresh Arts, en nonprofit artsorganisation i Houston, Texas, der finansierer øjeblikkelig katastrofehjælpsfond til Texas Artists for at hjælpe kunstnere i området med at genopbygge efter orkan. Tak til alle, der deltog i denne gode årsag!

 

Få kendskab til en zoo vetteknologi, der er vendt fabrikant: En Q & A med David D'Souza

David D'Souza med gorilla på Los Angeles Zoo

Hvad gør du for at leve?

Jeg er faktisk en veterinærtekniker ved zoologisk have i Los Angeles. Jeg har altid været dyreliv, og jeg har arbejdet med dyr siden jeg var 16. Det er sådan et spændende og ofte farligt job, at det holder mig skarp og motiveret. Hver dag er et eventyr. Jeg ville ærligt gøre det gratis, men heldigvis betaler det nok for mig at nyde mine andre hobbyer.

Hvordan og hvorfor kom du ind i svejsning, kunst og fremstilling?David D'Souza svejsning

Taler om mine andre hobbyer, mange af dem er centreret omkring motorsport. Jeg har altid nydt at bygge hurtige biler, lastbiler og cykler. Svejsning er en nødvendig færdighed i fremstilling af mange højtydende dele og "en af" brugerdefinerede opsætninger; så jeg måtte afhente svejsning både MIG og TIG undervejs. Når jeg nedsænkede mig selv i metalfabrikationshobbyen, udviklede den sig hurtigt til en ægte passion, og fra den begyndte min kreative side at blomstre.

Hvilke typer varer designer og producerer du?

Jeg designer og producerer typisk industrielle genstande, samt nogle få mere delikate ting. Brugerdefinerede tabeller er min favorit sammen med mobilvogne og andre tunge ting. Næsten alt, hvad jeg designer, inkorporerer en blanding af tungt stål og træ. Jeg kan især lide at bygge slagterblok eller bondegårdsstil og montere dem på industrielle stålrammer. Jeg kan godt lide at lege med forskellige træfinisher som epoxyharpikser. Jeg føler, at træet har en varm, dyb skønhed, der bliver belyst, hvis den korrekte efterbehandlingsteknik anvendes.

David D'Souza vognDavid D'Souza TabelDavid D'Souza kylling fødder potterDavid D'Souza bog slutterDavid D'Souza industrail sofabord

Hvordan markedsfører eller sælger du dine kreationer? Deltager du i shows?

Jeg har ikke for meget fokuseret på markedsføring eller salgsspørgsmål for meget. Dette er stadig primært en hobby, og jeg lærer og forbedrer hele tiden. Jeg har for nylig startet Red Dogs Crafts, og jeg har i øjeblikket kun en Etsy hjemmeside som et marketingværktøj. Jeg planlægger at blive sælger på et par lokale loppemarkeder her i Los Angeles for at se om jeg kan finde en målgruppe for min fabrikationsstil. Jeg planlægger at deltage i et par shows for at få nogle ideer til, hvad andre fabrikanter gør derude. Jeg elsker at se nye ideer og teknikker, fordi det motiverer mig til at lære mere.

Hvordan lærte du at gøre dette?

Jeg er 100-procent selvlært i alt, hvad jeg gør. Jeg har aldrig taget klasser, haft en mentor eller arbejdet i branchen for at få nogen til at vise mig tovet. Jeg tror, ​​jeg er en hurtig lærer i alt, hvad jeg gør, og jeg ved også, at jeg lærer bedst, når jeg gør ting alene ved at lave fejl og lave min egen forskning om forskellige teknikker. I dag er der ikke noget med internettet og YouTube, som du ikke kan lære online. Heck, der er endda YouTube-videoer om, hvordan man kan udføre hjertkirurgi for den første timer, der foretager en udskiftning af ventilen. LOL. Min sædvanlige handlingsmåde er at købe værktøjet først og finde ud af, hvordan det virker, og derefter øve, indtil jeg er dygtig i det eller i det mindste opnå de endelige resultater, som jeg kan være stolt af.

Hvilke kunstnere, designere eller beslutningstagere beundrer du mest?

Jeg kan godt lide Kevin Carons arbejde. Jeg tror, ​​han er meget praktisk og ned til jorden med sine teknikker. Han er også et væld af viden og erfaring; så jeg respekterer hans evner og hans arbejde, fordi han konstant lærer som resten af ​​os. Han er også på WeldingWeb forum hvor jeg mødte HGR for første gang; så tilføjer han til vidensbasen, ligesom mange andre erfarne fyre.

Hvad inspirerer dig?

Jeg tror, ​​at jeg er inspireret af udfordringen med at skabe noget, som jeg visualiserer i mit sind, og at jeg fysisk skal tage skridtene for at gøre det materialiseret til så tæt en gengivelse af, hvad jeg ser i mit øje. Jeg føler, at mange mennesker elsker bestemte ting, men føler altid, at de er uopnåelige, enten fordi det er for svært, det er for meget arbejde, eller de kan bare ikke finde ud af, hvordan man gør det. Jeg elsker at finde ud af, hvordan man laver nye ting. Det inspirerer og motiverer mig.

Hvad gør du, når du ikke arbejder eller gør kunst?

Når jeg har fritid bruger jeg min tid på at forfølge mine andre hobbyer. Typisk er jeg ude i ørkenerne i det sydlige Californien, der kører mine snavscykler eller træk racing mine biler. Jeg synes, at følelsen af ​​at være på to hjul rippe gennem vores smukke landskab giver mig den opstemthed, som jeg hele tiden jager. Jeg nyder også at bruge tid udendørs på stranden med mine to hunde og min kæreste. Nogle gange elsker jeg bare min familie tid derhjemme med min kæreste og hundene bare slapper af.

Hvilke råd har du til beslutningstagere?

Mit råd er, at du kan gå så langt i denne hobby / profession som du vælger. Det er alt afhængigt af den indsats, du sætter ind i den. Jeg vil råde alle, der starter i hobbyen, til at tage klasser først. Jeg tror, ​​at dette ville sætte dig i gang med et godt grundlæggende fundament, der ville udsætte dig for de forskellige teknikker, værktøjer og muligheder derude, som ville give dig mulighed for at gøre intelligente valg fremad med hobbyen. At være, at jeg er selvuddannet, føler jeg, at jeg har gået rundt i cirkler et par gange og ville have spildt mindre tid, hvis jeg havde fået den oplevelse, en klasse giver. Også, hvis du kan arbejde i branchen gør det, selv som en frivillig. Det er uvurderligt den færdighed du udvikler ved at nedsætte dig selv ind i branchen.

Hvad er din personlige filosofi?

Jeg har aldrig været stillet dette spørgsmål før, så jeg bliver nødt til at tænke på en nu. Jeg tænker på livet som en rejse, der er baseret på valg eller beslutninger. Hver beslutning vi træffer har en indflydelse på den retning, vores liv tager. Hvis vi træffer gode beslutninger tidligt i livet, er vi begyndt på vej til succes eller lykke. Jeg indså konsekvenserne af mine beslutninger i mine sene 20'er, og det var på det tidspunkt, at jeg startede i den retning, jeg er på vej nu. Min filosofi ville nok være noget i lighed med, at livet er en konstant test af din karakter. Hvis du træffer gode valg baseret på god karakter, vil du være på vej til succes og lykke i hvad du forfølger.

Noget jeg savnede? De to rødhunde?

Ah, mine babyer. "ShyAnne" og hendes datter "Lil Cheese." Dette er mine to rødhunde. Et mor og datterpar, der har været en del af mit liv i de sidste 15 år. ShyAnne har været ved min side gennem tykke og tynde og gode og dårlige. Det er fantastisk, at have et stærkt band med dine hunde kan holde dig positiv gennem så mange vanskelige tider i livet. Disse to er en del af alt, hvad jeg gør. Derfor besluttede jeg at navngive fabrikanten efter dem, da de er en del af alt, hvad jeg bygger. Jeg er glad for at have mit værksted hjemme, fordi det giver mig mulighed for at tilbringe tid sammen med mine to hunde, mens jeg bygger ting. Jeg tager masser af pauser for at spille bold med dem og bygge kølige hunde legetøj for at holde dem besatte. Til gengæld beder de kun om mere opmærksomhed og godbidder, som jeg altid er glad for at give.

David D'Souzas to Red Dogs, hvorefter Red Dog Crafts er opkaldt

Euclid borgmester og skole superintendent deler initiativer med samfundet

Euclid borgmester Kirsten Holzheimer Gail hos Euclid Chamber of Commerce Fællesskabsledere Morgenmad 2017I oktober 17 samledes et fuldt hus af Euclid-områdets beboere og forretningsfolk i mødelokalet for Euclid Public Library for Euclid Chamber of Commerce's Community Leaders Breakfast. Først sagde biblioteksleder Kacie Armstrong et par ord om formålet med biblioteket i samfundet. Derefter meddelte Sheila Gibbons, Euclid Chamber of Commerce, den administrerende direktør, kommende kammerhændelser og indførte en repræsentant fra morgenmadens sponsor, Allstate Insurance Agent Bill Mason.

Den første gæstens højttaler var Euclid Mayor Kirsten Holzheimer Gail. Hun behandlede tre fokusområder for byen: økonomisk udvikling, sikkerhed og opbygning af et levende samfund. Nogle nylige og fremtidige projekter i byen, der bringer nye investeringer og skatte dollars til byen, inkluderer, at 1,000 nye job skabes med nedrivning af Euclid Square Mall og nybyggeri af et Amazon-distributionscenter, oprettelsen af ​​et teknologicenter i Lincoln Electric og omkringliggende streetscape på E. 222nd St. og St. Clair Ave., en 25,000-kvadratfod ekspansion ved Keene Building Products, en 40,000-kvadratfod ekspansion hos American Punch Co., en udvidelse af Rick Case Honda, en banebrydende for en O'Reilly auto dele butik og planlagte udvidelser til Irie Jamaican Kitchen og Mama Catena.

Det andet initiativ, sikkerhed, omfatter kampagner, nye lejemål, træning og fællesskabsmuligheder for brand og politi. Endelig omfatter opbygningen af ​​et pulserende samfund samfundets oprydning, genbrug, forskydning og forbedringstilskud. På Nov. 2 vil byen afsløre sit masterplanudkast til Planning & Zoning Department.

Den anden fællesskabsleder, der talte, var Euclid City Schools Superintendent Charlie Smialek. Han introducerede en række skoleansatte i deltagelse samt tre Euclid High School Euclid City Schools Superintendent Charlie Smialek på Euclid Chamber of Commerce Fællesskabsledere Morgenmad 2017studerende. Derefter gik han gennem en præsentation om distriktets vision, der omfattede et nyt Fab Lab, der skulle bygges som en del af Early Learning Center for at introducere videnskab, teknologi, teknik og matematik (STEM) instruktion i klasseskolen. Det vil være en af ​​kun to tidlig lærende Fab Labs i nationen. Han diskuterede også teknologiprogrammering på gymnasiet og en opdatering på campus-byggeprojektet, der er på vej til planlagt afslutning i 2020.

Begge højttalere indgav spørgsmål fra publikum og gav en plug til at støtte Cuyahoga Community College's November 2017 bond, Issue 61 for at opdatere aldrende bygninger.

Hvilken type arbejdsgiver er HGR? Q & A med HGR modtagerdok afdeling

HGR Industrial Surplus Receiving Department

(Hilsen af ​​Rick Hawkins, HGRs modtager vejledende)

Hvad betyder din afdeling gøre?

Hovedformålet med modtagelsesafdelingen er at modtage og forberede vores indgående varer sikkert og præcist til salg. Vores mål er at nå hovedmålet sammen med at sikre, at vi præsenterer vores kunder med det bedst mulige første indtryk af vores varer. Mange processer finder sted for at forberede vores overskud til salg: aflæsning, vejning, sortering, fremskyndelse, visning og opgørelse er processer, der gennemføres forud for salg. Vi leverer vores showroom og salgskonsulenter med dagligvarer til salg.

Hvor mange mennesker arbejder i din afdeling, og hvad er deres roller?

Modtagelsesafdelingen opererer på to skift for at imødekomme den store mængde leverancer hver dag. Der er fire gaffeltruckoperatører pr. Skift, som aflaster og forbereder alt til opgørelsesprocessen. Der er fire lagerbeholdere, to ekspeditører og chefspricing officer. Modtagelse arbejder også tæt sammen med eBay-afdelingen, genbrugsafdelingen og logistikkoordinatorer. Sammen arbejder vi mod et fælles mål; hver position og hvert ansvar spiller en afgørende rolle i det ønskede slutresultat: glade kunder, glade leverandører, godt salg og velstand for alle.

Hvilke kvalifikationer har du brug for at få succes i din afdeling?

Dem, der har selvmotivation til at nå mål, dem der holder øje med detaljerne, og dem, der er meget organiserede, lykkes i modtagelsesafdelingen.

Hvad kan du lide mest om din afdeling?

Det faktum, at hver enkelt vare i vores næsten 600,000-kvadratmeter udstillingslokale er blevet behandlet via modtagelsesafdelingen, er en temmelig fantastisk oplevelse at overveje. Hver ledig vare og hver salgstransaktion er afhængig af indsatsen hos dem i vores afdeling. At vide det bidrag, som vores afdeling gør til hele virksomheden, er glædeligt.

Hvilke udfordringer har din afdeling står, og hvordan har du overvinde dem?

Jeg har været hos selskabet siden sine tidligere dage. Jeg har set og været en del af evolutionen og kan attestere de store resultater, vi har opnået over tid. Enhver velstående virksomhed skal være villig til at tilpasse og forbedre processer for at imødekomme væksten. Vi arbejder konstant på forbedringer i effektivitet og produktivitet. Der var en tid, hvor en 10-truckload leveringsplan var næsten umulig. Nu betragtes en 10-lastbilplan som en lys dag. En masse ting har ændret sig gennem årene. Forbedret organisation, raffinerede processer, bedre medarbejderuddannelse, øget afdelingstørrelse, yderligere dokker og effektiv udnyttelse af ledig plads har i høj grad øget kapaciteten hos vores afdeling og vores forretning generelt.

Hvilke ændringer i den måde, din afdeling betyder virksomhed har fundet sted i de seneste år?

Som underforstået af en af ​​vores fem virksomheders kerneværdier (personlig dedikation til løbende forbedringer i skabelsen af ​​medarbejder- og virksomhedssucces), udvikler vi os konstant, tilpasser og forbedrer. I løbet af de sidste par år er der sket mange ændringer: fremme virksomhedskultur, større renovering af bygninger, behandle det som det er dit initiativ, flere medarbejdergenkendelsesprogrammer og implementering af sikkerhedsforskrifter. Alle disse ændringer i hele virksomheden og forbedringer har skabt et bedre arbejdsmiljø såvel som tilføjet grundlaget for vores forretning for fremtidig vækst. Den største seneste ændring i modtagelsesafdelingen var tilføjelsen af ​​modtagelsesoperationer med anden skift. Dette skete omkring fire år siden og var et forsøg på at lette medarbejderbelastning, forlænge modtagelsestider og øge produktionen. Resultatet er øget produktion, mindre gaffeltruck trafik med et sikrere arbejdsmiljø og mere imødekommende modtagelsestimer.

Hvad løbende forbedringer processer håber du at gennemføre i fremtiden?

Jeg er interesseret i at strømline nogle af vores ældre processer og udnytte tilgængelig teknologi for bedre at forbedre effektiviteten. Vi er kommet langt, men der vil altid være plads til forbedring.

Hvad er HGRs overordnede miljø som?

HGR sælger ikke kun maskiner, vi er en maskine og en juggernaut af en maskine på det! Alle involverede her ved, at det kræver en stor indsats og omhyggeligt at holde denne maskine i drift med præcision. I den industrielle overskudsverden er vi en massiv enhed. Dette er et tempofyldt miljø, hvor tingene regelmæssigt ændres på et øjebliks varsel. Vores showroom er en stadigt skiftende vifte af nye ankomster og ældre udstyr, der er blevet yderligere reduceret i pris. HGR er et sted, hvor du kan finde kunder entusiastisk kamme vores øer for at udnytte vores utrolige tilbud og et sted, hvor personalet er velbevandret i at nå mål og yde en fremragende kundeservice.

Hvad er dit syn på produktion, overskud, investeringer genvinding / produktets livscyklus / udstyr genbrug?

Så længe der er forbrugere med krav til produkter, vil der være maskiner, producenter og konkurrence for at levere disse krav. Så længe der er konkurrence blandt producenterne, vil der blive udviklet mere avancerede, mere præcise, hurtigere maskiner. Fabrikanterne selv bliver forbrugere på et konkurrencedygtigt marked. Behovet for udvikling inden for fremstilling og maskinteknik vil holde behovet for nyt og brugt udstyr, der roterer. Der vil altid være et marked for brugt udstyr som nyt, og ekspanderende virksomheder søger at konkurrere, forbedre og udvikle sig inden for deres midler.

HGR understøtter brystkræftmedvetenhedsmåned

tænk rosa brystkræft bevidsthed logo

Her på HGR Industrial Surplus tænker vi rosa, selv når vi kører gaffeltrucks! For at øge bevidstheden om brystkræft og ære dem, der har haft eller i øjeblikket kæmper med brystkræft. I løbet af oktober har vores medarbejdere rosa armbånd, og vores gaffeltruckoperatører lægger pinkbue på deres gaffeltrucks. Vi vil også være "gå pink" og iført vores pink i slutningen af ​​måneden, samt minde vores familie og venner om at lave deres mammogram aftaler.

pink buer på HGR gaffeltrucks til brystkræftbevidsthedsmånedHGR Industrial Surplus administrativt personale støtter brystkræftbevidsthedsmåned

Grammatik tips: Hvem vs hvem

HGR Industrial Surplus grammatik Tips: Hvem vs hvem

Nix. Hvem og hvem er ikke rigtig ord, men de er en god måde at få en chuckle på. Ofte mener folk, "hvem" er et snooty, prætentiøst ord, der er en akademisk form for "hvem." Det er det ikke godt. det er faktisk et nødvendigt ord og bruges anderledes end "hvem."

Du kan imponere dine kolleger, når du bruger dem korrekt! Sådan er det:

 • Brug "hvem" for at henvise til sætningen.
 • Brug "hvem" for at henvise til objektet til et verb eller præposition.

Se, der går vi igen, vi skal kende vores del af tale og hvordan de fungerer i sætningen for at vælge det rigtige ord. Hvis du er gammel nok, kan du huske, da de underviste grammatik i anden klasse, og vi var nødt til at lave diagrammer (shudder).

sætningsdiagram

Og her er et lille snydeark! Hvis du kan erstatte han / hun til ordet, skal du bruge "hvem." Hvis du kan erstatte ham / hende til ordet, skal du bruge "hvem".

Eksempel 1

 • Hvem eller hvem skrev novellen?
 • Han skrev romanen, ikke han / hun skrev romanen.
 • Korrekt svar: Hvem skrev romanen?

Eksempel 2

 • Hvem / hvem skal jeg tage med?
 • Skal jeg gå med ham, skal jeg ikke gå med ham?
 • Korrekt svar: Hvem skal jeg gå med?

Eksempel 3

 • Vi spekulerede på hvem / hvem hun talte om.
 • Hun talte om ham, ikke hun talte om ham.
 • Korrekt svar: Hvem talte hun om?

Indtast HGRs oktober 2017 "Gæt hvad det er" Facebook-konkurrence

Oktober HGR gætte hvad det er Facebook contest

Gå til vores Facebook-side for at gætte, hvad udstyr eller maskiner er afbilledet. For at deltage skal du opfylde følgende tre kriterier: som vores Facebook-side, del posten og tilføj dit gæt i kommentarfeltet. Dem, der gætter korrekt og opfylder disse kriterier, vil blive indgået i en tilfældig tegning for at modtage en gratis HGR T-shirt eller andre seje ting.

Klikher at indtaste dit gæt på vores Facebook-side af 11: 59 pm på fredag, oktober 20, 2017. En vinder vil blive trukket og annonceret den følgende uge.

HGRs sidste cookout af 2017

cookout hotdogs og hamburgere på grillen

Hver onsdag tilbyder HGR sine kunder gratis frokost fra 11 til 1 pm Om sommeren er det en cookout. I år gjorde vi det anderledes. I stedet for hotdogs og hamburgere havde vi grillet italiensk pølse med grillede løg og peberfrugter og hamburgere med salat, tomat, løg, ost og chips. Vi har endda relish, sennep, ketchup og mayo. Hvis du elsker cookout, få det mens det er varmt. Hvis du aldrig har prøvet det, er denne uge, oktober 11, din sidste chance indtil næste år, når vejret går i stykker. I oktober 18 skifter vi til pizza i de koldere måneder.

folk tager pizza fra en kasse

Hvilke tendenser kan nordøstlige Ohio-producenter forvente at se i det næste år?

MAGNET Produktionstilstand 2017 afholdt ved HGR Industrial Surplus

(Courtesy of Guest Blogger Liz Fox, Senior Marketing Associate, MAGNET: Manufacturing Advocacy & Growth Network)

Vil fremstillingsindustrien vokse i et sundt tempo i 2018? Hvordan vil regeringsforskrifter og ny lovgivning påvirke industrien? Hvordan vil nordøstlige Ohio-producenter udnytte muligheder og udfordringer i det nye år? 

Find ud af MAGNETs 2017 Produktionstilstand på Nov. 10!

Holdt på HGR Industrial Surplus i Euclid, vil denne begivenhed fremhæve succeser i lokal produktion og tage højde for sektorens finanspolitiske og teknologiske fremtid. Efter en netværks morgenmad vil morgenen være fuld af indsigt i værdifulde fremstillingsemner, herunder OSHA-regler, Industry 5.0, kapitaludstyr og meget mere.

Efter arrangementet vil HGR-repræsentanter tilbyde ture i deres 500,000-kvadratmeter showroom og nyrenoverede kontorer fyldt med møbler lavet af deres kunder, nogle af områdets førende møbeldesignere.

Hold dig foran konkurrencen ved at slutte dig til den tredje årlige produktionsstilstand og afdække økonomiske tendenser, som vil påvirke din virksomhed i 2018.

Detaljer og registrering her: http://bit.ly/stateofmfg2018

For mere information kontakt MAGNETs Linda Barita på 216.391.7766 eller skyde os en email. Alternativt kan du holde øje med de nyeste MAGNET nyheder ved følger os på kvidre.

 

Bil- og audioshow i helgen på HGR Industrial Surplus

HVAD KAN ET AF DISSE

Subwoofer Resilient Sounds

GØR I EN AF DISSE?

blå mustang til HGR bil og lyd show

Stop ved HGR's tilbage parkeringsplads på søndag, oktober 8 fra 12-5 pm for at finde ud af. Der vil være omkring 100 classic, muskel- og sportsvogne på ejendommen til Resilient Sounds communitybil og lydudstilling. Dette show er for alle interesserede i billyd. Du kan medbringe dit køretøj og tænde dit lydsystem og spille det frit. Der vil blive præmier for Best of Show og sound. Der vil være mad lastbiler til rådighed.

For mere information kontakt Robbie ved Resilient Sounds: 440-725-2458 eller info@resilientsounds.com.

Euclid Chamber of Commerce's Coffee Connections afholdt ved HGR Industrial Surplus

Euclid Chamber of Commerce Kaffeforbindelser HGR Industrial Surplus

Euclid Chamber of Commerce Kaffe Forbindelse HGR Industrial Overskydende kaffe og wienerbrødI oktober 3 besøgte ca. 25 medlemmer af The Euclid Chamber of Commerce og erhvervslivet HGR Industrial Surplus i en time til at mingle, network, tage en tur af anlægget og lære mere om HGR mens du nyder kaffe og wienerbrød med Manhattan Deli . Deltagerne omfattede Euklids politimester, Ecclid borgmester Kirsten Holzheimer-Gail, radio berømthed Mark "Munch" biskop, direktør for Shore Cultural Center og mange andre.

På deres tur lærte de om HGRs auktion af en-of-a-kind håndlavede møbler af 44 Steel og Rust, Dust & Other 4 Letter Words til gavn for orkan relief.

 

orkanen relief auktionsmøbler HGR Industrial Surplus 44 Stål Rust, Støv & Andet 4 Letter Words

Hvilken type arbejdsgiver er HGR? Køber Spotlight med Doug Francis

HGR Køber Doug Francis

Hvornår begyndte du med HGR og hvorfor?

Feb. 28, 2011. På det tidspunkt lød det som en udfordrende position, hvor jeg kunne bruge min uddannelse og salgserfaring til at mødes med store fremstillingsvirksomheder for at købe deres overskudsmateriel. Seks år senere er det stadig udfordrende, og jeg nyder de mennesker, jeg arbejder med enormt. Jeg planlægger at være med HGR i varigheden.

Hvad er dit territorium, og hvad gør man på daglig basis?

Jeg dækker det meste af Wisconsin og Cook, Boon, McHenry og Lake Counties i Illinois. Jeg kontakter kunder for at arrangere tidspunkter for at se på deres overskydende udstyr, følge op på tilbud og købe tilbud!

Hvad kan du mest lide om dit job?

Den bedste del om dette job er, at det er anderledes hver dag. Processen med at oprette møder, komme ud tilbud og købe tilbud er konsekvent, men der er aldrig den samme aftale to gange. Holder mig skarp.

Hvad er din største udfordring?

Min største udfordring er de løbende og altid skiftende behov hos vores kunder.

Hvad er dit mest interessante tidspunkt HGR?

De fleste af købernes møder har interessante øjeblikke. For mange interessante øjeblikke at vælge den mest interessante. Det er en god chance at komme sammen med kolleger / venner og være omkring de andre købere, der oplever de samme daglige aktiviteter.

Hvad mener du nyder at gøre, når du ikke arbejder?

Jeg nyder at være udenfor og de fleste vandrelaterede aktiviteter med venner og familie. Wisconsin har udendørs aktiviteter for hver sæson; så jeg er taknemmelig for, hvor jeg bor.

Hvem er din helt eller størst indflydelse / inspiration, og hvorfor?

Jeg er ikke en heltendyrkere. Jeg er påvirket af succesfulde mennesker hver dag og forsøger at efterligne ting, der gør dem vellykkede. Min inspiration er selvforbedring; der er altid plads til at blive bedre med alt.

Alt, hvad du gerne vil tilføje?

Jeg er glad for at jeg arbejder med en så god gruppe gutter i Buy Department. Hver gang vi mødes i Cleveland, er jeg mindet om, hvad et godt team af mennesker arbejder for HGR med de samme mål som min egen.

Orkan-offeret relief auktion går LIVE

44 Stålskrivebord
Skrivebord af Jason Radcliffe af 44 Steel
Rust Støv & Andet 4 Letter Words lampebord
Lampebord af Larry Fielder af Rust, Dust & Other 4 Letter Words
3 Barn Dørbord til HGR Industrial Surplus orkan-relief auktion
Tabel af Aaron Cunningham af 3 Barnedøre

 

Du kan eje en en-of-a-kind håndlavede møbler af en af ​​Clevelands førende moderne møbler-designere og hjælpe orkanoffer på samme tid.

Du kan nå auktionen fra en knap på vores hjemmeside på hgrinc.com eller gå direkte til destinationssiden her at læse om kunstorganisationen, der vil drage fordel af auktionerne. For at lære mere om 44 Steels skrivebord, klik på her. For information om Rust, Dust & Other 4 Letter Words 'lampebord, klik her. For information om 3 Barn Døre, klik her.

Hjælp orkanofre genoprette, og få et samtalestykke til dit hjem eller kontor.

HGR sponsorerer NKPHTS 2017 Convention luncheon

HGR sponsorering af Nickel Plate Road History Society luncheon på English Oak Room Tower City

Fra september 28-30 afholdt Nickel Plate Road Historical & Technical Society sin årlige konference, som indeholdt præsentationer og ture i Cleveland, Ohio, for første gang siden 1996 på Holiday Inn Cleveland - South Independence.

lobbyen af ​​engelske Oak Room Tower CityDen Sept. 29 afholdt den sin frokost, sponsoreret af HGR Industrial Surplus, på det overdådige engelske egeværelse i det tidligere Cleveland Union Terminal, nu kendt som Tower City Center. Rummet er så navngivet, fordi udviklerne af den hurtige transitlinje og Public Square-stationen, Van Sweringen Brothers, importerede egpanel fremstillet af træerne i Englands Sherwood Forest. Forest City, tårnets nuværende ejer, bevarede værelset ved at reparere de overliggende veje, der lækkede ned i Cleveland Union Terminal.

Chuck Klein Nickel Plate Road History Society Engelsk Oak Room Tower CityChuck Klein, 2017 NKPHTS National Convention formand, gav en interessant præsentation, "Chicago World Fair til Cleveland Public Square", om historien om downtown Cleveland set gennem linsen af ​​jernbanerne. Han viste billeder af downtown før, under og efter udvikling, da konstruktionen fandt sted fra 1927-1930. En fantastisk statistik er, at 2.4 millioner kubiske værfter af materiale blev fjernet til udgravningen.

HGR Industrial Surplus er medlem af NKPHTS og støtter organisationen på grund af sin anlæg i Euclid, Ohio, som ligger på den tidligere Nickel Plate Road og er indeholdt i "Nickel Plate Station".

Nickel Plate Road Historical Society luncheon på English Oak Room Tower City

En-of-a-kind møbler af lokale designere, der skal auktioneres for orkan relief

Disse industrielle / nutidige møbeldesignere fra Cleveland-området (Jason Radcliffe, 44 Steel, Larry Fielder, Rust, Dust & Other 4 Letter Words og Aaron Cunningham fra 3 Barnedøre) besøgte HGR Industrial Surplus for at finde inspiration til en en-of-a -kind møbel, der skal bygges live under Ingenuity Fest, Sept. 22-24, 2017.

Brikkerne udstilles på HGR Industrial Surplus, 20001 Euclid Ave., Og vil blive auktioneret af HGR, med alle fremskridt, der skal hjælpe en kunstorganisation i Houston-området for at genopbygge og tilbyde programmering efter orkanen Harvey.

Et billede fortæller 1,000 ord. Her er billederne "før" og "efter", der viser de elementer, der er valgt fra HGRs lager og doneret til designerne. "Efter" billederne viser de færdige stykker, der vises på HGRs kontor, og hvordan disse designere overtog industrielle overskud og rejste det i en funktionel genstand til brug i hjemmet eller på kontoret.

FØR:

44 Steel ahorn arbejdsbord
44 Steel: Maple-top arbejdsbord
44 Steel positioner
44 Steel: To positionere
Rust Dust & Other 4-Letter Words magasin dispenser
Rust, Støv & Andet 4 Letter Words: Magazine dispenser
Rust Dust & Other 4-Letter Words mixer
Rust, støv og andre 4 bogord: Mixer
Ruststøv & Andet 4-brevordnøgle nøgle
Rust, støv og andre 4 bogord: Skiftenøgle
Foot Shear købt af Three Barn Doors til brug i HGR Industrial Surplus orkan relief relief
Tre låge døre: Fodskær

EFTER:

44 Stålskrivebord
Skrivebord af Jason Radcliffe af 44 Steel

 

Rust Støv & Andet 4 Letter Words lampebord
Lampebord af Larry Fielder af Rust, Dust & Other 4 Letter Words
3 Barn Dørbord til HGR Industrial Surplus orkan-relief auktion
Tabel af Aaron Cunningham af 3 Barnedøre

MØD DESIGNERNE:

Jason Radcliffe af 44 Steel
Jason Radcliffe af 44 Steel
Larry Fielder af Rus, Dust & Other 4 Letter Words
Larry Fielder af Rus, Dust & Other 4 Letter Words
Aaron Cunningham af 3 Barnedøre
Aaron Cunningham af 3 Barnedøre

Hvis du er interesseret i at byde på et af disse stykker, fra oktober 4-13, 2017, kan du klikke på en knap fra vores startside for at se mere information om hvert enkelt emne og designer, så læg dit bud. Vindende budgivere bliver forpligtet til at afhente varen fra HGR eller betale faktiske fragtomkostninger.

 

HGR understøtter IngenuityFest 2017 og orkanaflastning

Lev sommerfugle i Butterfly Dome på IngenuityFest 2017

(Courtesy of Guest Blogger Dale Kiefer, freelance journalist)

HGR var en Showcase Sponsor for 13th-annual IngenuityFest afholdt i weekenden i september 22-24. Arrangementet fandt sted i Hamilton Collaborative for andet år. Dette websted, tidligere kendt som Osborn Industrial Complex, ligger i St. Clair-Superior-kvarteret i Cleveland. IngenuityFest er en weekend-lang fest, der sigter mod at skabe et forum for kunstnere og iværksættere at dele deres kreationer og deres innovationer med medlemmer af offentligheden samtidig med at de fremmer en stærk følelse af fællesskab.

Giant sommerfugle på IngenuityFest 2017Temat for årets IngenuityFest var "Metamorphosis." Der var synlige repræsentationer af dette i form af kæmpe sommerfugle bygget af kunstnere ud af forskellige medier samt faktiske sommerfugle bragt ind for at nyde deltagere af en organisation kaldet Butterfly Dome Erfaring. Men ideen om metamorfose gik ud over blot den biologiske betydning af ordet. Lokalet selv var et symbol på denne transformation.

Osborn Industrial Complex husede engang verdens største producent af industrielle børster, men anlægget blev lukket i 2004 efter at Osborn Manufacturing Co. blev købt. Nye virksomheder som Soulcraft Woodshop, Inc., Skidmark Garage og 3 Barn Doors har for nylig flyttet ind og omdannet webstedet til et samarbejdsområde, hvor de nye lejere kan dele ressourcer og ideer.

I betragtning af dette er det passende for HGR at støtte IngenuityFest. Bygningen, der huser HGR, havde engang været et produktionscenter, først til flyvemaskiner under anden verdenskrig og senere til produktion af auto-legemer til General Motors. I dette tilfælde har HGR, en fører af metamorfose, hjulpet med at indvarsle en anden.

HGRs engagement i genoplivning og samfund strækker sig endnu længere væk. Tidligere i måneden hyrede HGR F * SHO, en årlig begivenhed, der giver lokale designere og møbelproducenter mulighed for at præsentere deres kreationer for offentligheden. Under showet inviterede HGR arrangøren af ​​arrangementet Jason Radcliffe fra 44 Steel samt medhjælperhuse 3 Barnedøre og Rust, Dust & Other 4 Letter Words til hver udvælgelse af artikler fra HGRs oversigt over industrioverskud. HGR donerede derefter disse genstande til bygherrerne, så de hver især kunne lave et unikt møbel, som de levede på en af ​​de åbninger, der var åben for IngenuityFest deltagere. Disse kreationer vises i HGRs salgskontor og vil blive auktioneret fra oktober 4 og 13, hvor provenuet går til gavn for et kunstfund i Houston, der vil hjælpe dem, der er ramt af orkanen Harvey.Firebirds på IngenuityFest 2017

Blandt de andre attraktioner på IngenuityFest var fem faser, hver med forskellige kunstnere - fra rock bands til bellydancers. En del af showets udendørs del udgjorde Firebirds, metalliske dyr, hvis indre brændte, da de stirrede ned på tilskuere, mens jonglere slog flammende genstande til hinanden under dem (i sikker afstand fra publikum selvfølgelig). Der var mange leverandører, der solgte deres håndlavede smykker og andre kunstnere, der udviser værker i forskellige medier, fra tegninger til metalskulpturer.

En af de mest unikke displays på IngenuityFest var 1000 Faces Project skabt af kunstner Nelson Morris. Dette arbejde, der var to år i gang, fremhævede 1,000 ansigter kastet i beton, hver enkelt modelleret på visningen af ​​et egentligt medlem af Nordøstlige Ohio samfund. Folk i forskellige aldre og baggrunde var repræsenteret for at vise både værdien og dybden af ​​mangfoldighed i vores region.

1000 Faces på IngenuityFest 2017

Tjek venligst og byd på de håndlavede møbler gennem et link her på hgrinc.com.

Syndikeret tegneserist Tony Cochran, skaber af Agnes, gør brugerdefinerede elektriske guitarer af genvundne materialer

Tony Cochran Guitarer guitar vignet

Hvornår begyndte din interesse for kunst?

Min interesse for kunst begyndte den dag jeg regnede ud, at tegningen var mere sjov end matematik. Det var sandsynligvis tilbage i klasseskolen. Jeg var ret god til det, så du følger ros.

Hvor har du arbejdet, og hvad har du gjort i tidligere karrieremuligheder?

I gymnasiet og college arbejdede jeg i detailhandelslokaler, loading docks. Efter Columbus College of Art & Design fik jeg et job hos en forhandler i en auto body shop. Det var her hvor jeg blev 15 år, der smutter for at lave kunstværker under kvartpladerne af biler, jeg reparerede. Jeg ville lave malerier om aftenen i kælderen ved siden af ​​vasketøjet, da jeg kom hjem fra arbejde. Vickie, min kone, netværkede med gallerier og kunstsamlere efter hendes daglige arbejde som ergoterapeut. Hun opfordrede mig til at forfølge min kunst karriere på fuld tid. Min venns pludselige død fik mig til at indse, at livet er kort, og jeg stoppede auto kropshoppen for at forfølge min mus. Vi lejede et studie i en gammel kistebygning, og jeg malede væk.

 Fortæl os om tegneserien, som du gør, og hvordan det skete.

Min tegneserie handler om et langfodt lille pigenavn Agnes. Hun begyndte at dukke op i mine skitsebøger, da jeg forfulgte mit maleri. Jeg har aldrig planlagt at leve som en syndikeret tegneserie. Det fandt mig. Agnes bliver opvokset i en lille hus trailer af sin bedstemor. Hendes bedste ven er ørred. Hun udkommer i aviser i USA, verden over og over hele internettet. Søg i "Agnes tegneserie". Du bliver ikke skuffet!

 Fortæl os om de guitarer, du laver, og hvorfor du blev interesseret i at lave guitarer.

Tony Cochran HarleycasterGitarerne kom fra en stil, jeg prøvede på en motorcykel, men jeg ønskede at udforske det videre og motorcykler tog for meget plads. Min bror bragte mig en ekstra elektrisk guitar, han var i Buffalo, og jeg løb med det. Elektriske guitar stilarter har en tung hot-rod etik for dem.

Mine guitarer er blevet kaldt steampunk, men det er ikke helt rigtigt. Jeg kan godt lide, at de ser gamle ud. Jeg kan godt lide, at de forvirrer. Jeg kan godt lide at tilføje historier om dem og hjælpe dem sammen i deres historiske rejse. De har usædvanlige overflader - ulige gizmos - og er helt funktionelle guitarer, som de burde være! Funktionel kunst. Jeg vil ikke ændre en klassisk guitar. Der er for få af dem, og de bør bevares for fremtidige generationer at nyde i en uberørt tilstand.

Hvornår og hvorfor begyndte du gitarforretningen?

Vi startede guitarbranchen til at supplere min dejlige kone Vickies indtægtstab på grund af et uforudsete kamp med brystkræft. Sælger guitarer, skaber og kører hjemmesiden, arbejder sociale medier og gør alt det fantastiske billede af disse er noget, hun gjorde smukt og med nåde og stor succes, hele tiden genoprette hendes helbred med mastektomi og kemo. Jeg opretter og bygger bare tingene.

Hvor får du dine genvundne materialer og træ til dine guitarer?

Jeg finder min mekaniske palette overalt. Garage salg, rummage salg, solværker, kældre. Jeg har været kendt for at sende Vickie ud af bilen ved stoplys for at hente ulige metalstykker ud af renden. Jeg skære ting op, omarrangere det, slå det med hamre, svejs det, smelte det, rust det med syre. Materialer skal skaleres for at passe til guitarerne. Folk finder mig ting, send mig varer. Jeg er en beholder til det underlige. Du er velkommen til at smide noget i!

Hvem køber dine guitarer?

Jeg er privilegeret at have fans og købere af forskellige talenter og visuelle ønsker. De elsker guitarer, de elsker kunst og ønsker at eje noget lidt uden for kassen. Jeg har et internationalt marked for kunstsamlere, musikere, musikproducenter, popstjerner, du hedder dem. Hvor sjovt! Vores kunder er et bredt tværsnit af guitar og kunstsamlere. Guitar folk forført af forførende billeder, elskere af quirky, værdsætter af kunsten. Jeg husker at bage til min bror, da Rick Springfield købte tre og bruger dem på turné på fire af hans cd-covers. Min bror sagde: "Nå, han er ikke rigtig en gitarist." Brødre! Sheesh.

 Hvad har du mere lavet?

Jeg arbejder på en anden Harley lige nu. Jeg konverterede det til en trike og får det til at se ud som om jeg fandt det forladt i ørkenen, en 60s tilpassede vibe overgivet til tiden og elementerne.

 Hvad gør du når du ikke tegner strimlen eller laver guitarer?

Bortset fra alle de daglige aktiviteter som husvedligeholdelse, vaskeri, plæneklipper, olieskift, madlavning, besøger folk, læsning og fastsættelse af alt omkring her, der bryder? Ikke meget. Vickie og jeg har været sammen siden vi var 16 år gamle og gymnasier, og vi fortsætter med at tilbringe hele tiden vi kan sammen.

 Hvad er din personlige filosofi?

Min personlige filosofi er at få alt færdigt. Hvis du dør, er du færdig.

 Hvilke råd har du til andre kunstnere / beslutningstagere?

Hav det sjovt, men du kan gøre det bedre end de sidste ting du gjorde.

 Noget jeg savnede, at du ønskede at nævne?

Jeg har begyndt at komplimentere alle nye bygninger med en kunstudstilling, som guitaren er vist på. Der er tre kunstelementer: kunstmonteringssamlingen, der står alene som kunst på væggen og har guitar mount indbygget i den, selve guitaren og kombinationen af ​​de to. Jeg gemmer dem til et enkelt show og har kun lad folk se "The Baby Head", hvis billede er under. Det blev straks solgt til en stor gitar- og kunstsamler, der så previewen. De vil banke dine øjne klart ud! Jeg vil gerne vise dem i Cleveland. Opskalere galleri? Cool Tavern? Rock Hall? Tag et kig på mit arbejde på www.TonyCochranGuitars.com og kontakt mig på tony@TonyCochranGuitars.com. Klar til et show?

Tony Cochran Baby Head Guitar

Kontakt (navn Sales Rep)Dit navn*
Din email adresse*
bekræft din email-adresse*
Dit telefonnummer
firmanavn
Varenummer
Din besked*

Kontakt (navn Sales Rep)Dit navn*
Din email adresse*
bekræft din email-adresse*
Dit telefonnummer
firmanavn
Varenummer
Din besked*