Lær at vide HGRs Ludie Toles

HGRs Ludie Toles
(l til r) Susan og Ludie

Hvad er din jobtitel?

Jeg er marketingadministrator.

Hvad er dine jobansvar på en daglig basis?

Jeg opfordrer fremstillingsvirksomheder til at tale med dem om, at HGR køber deres overskudsmateriel. Hvis de har overskud, indtaster jeg de oplysninger, jeg indsamlede i vores CRM-system (CRM), som ledende og fastsætter en aftale for køberen om at se udstyret og lægge et bud, hvis vi er interesserede.

Hvilke kvalifikationer er nødvendige for at lykkes i din rolle?

Det er et must at have god telefon etikette, samt computer færdigheder og gode kundeservice færdigheder. Vi har omkring 5 sekunder til at oprette en rapport med receptionisten eller administrativ assistent, hvilket er så vigtigt, at de holder strømmen som portvogter til de mennesker, som vi skal tale med.

Hvilken baggrund eller tidligere arbejdsoplevelser bringer du til bordet?

For det meste af 30 år i mit liv var jeg i "folk" -virksomheden. Jeg arbejdede i ministerier og nonprofit organisationer i hele USA, Mexico, Europa og Afrika. De menneskers færdigheder, jeg har lært under arbejdet med mange forskellige kulturer, har været uvurderlige i mit arbejdsliv. Jeg arbejdede på et callcenter i to år, før jeg kom til HGR, hvilket gav mig telefon og computerfærdigheder, jeg havde brug for til at glide lige ind i mit job.

Hvor længe har du været med HGR, og hvorfor?

Det har været 2 1 / 2 år siden, der tiltrådte HGR teamet, og jeg elsker det helt! Jeg ledte efter et selskab med lang levetid og et moralsk kompas og har lyst til at have fundet det.

Hvilke fantastiske ting laver du i dit personlige liv?

Et af mine lidenskaber er landskabspleje, som jeg gjorde på et fagligt niveau på et tidspunkt. Min kone, Susan, og jeg arbejder året rundt på vores gård med stor tilfredshed. Jeg er også en ivrig "Rock Hound." Jeg går rock og crystal jagt, samt indsamling, skæring og polering dem. Jeg er for nylig blevet valgt til at tjene som bestyrelsesmedlem for Austin Gem & Mineral Society, der har været 501 (c) (3) for 60 år. Jeg regner med det en stor ære at være en del af denne organisation!

Hvad kan du fortælle os om din familie?

Begge mine forældre er afdøde, og jeg er den yngste af fem børn (og jeg er gammel). Mine to søstre og to brødre bor i Colorado, Montana og Texas. Jeg har været velsignet med en vidunderlig ledsager, og vi har været sammen i 13 år. Susan har to voksne døtre, som vi nyder når vi er i stand til at komme sammen. Vi har også to søde Poodles, som vi elsker dyrt - Tilly & Macy.

Hvad er det vigtigste i verden for dig / hvad betyder mest?

Min kone, Susan, er den største skat, jeg har været velsignet med. Mens jeg rejste i så mange år, havde jeg accepteret, at jeg ville være single for resten af ​​mit liv, hvilket var fint i min arbejdsstil. Så hvad en god gave, da Susan gik ind i mit liv. Jeg værdsætter hver dag med hende og kærlighed, når vi kan bruge tid sammen med vores familie og venner, der er som familie.

HGR Industrial Surplus 'Ludie Toles pudler

5 Kommentarer til Lær at vide HGRs Ludie Toles

 1. Brian Krueger siger:

  Ludie,
  Du er en rockestjerne med en fantastisk rocksamling !!!
  Det er dejligt at have dig som en del af vores team.

 2. Ron Tiedman siger:

  Great information for at lære mere om dig Ludie, Tillykke med at blive bestyrelsesmedlem til Austin Gem gruppe !! De har en vinder i dig !! Glad for at have dig på holdet RMT

 3. Ludie siger:

  Tak Brian ... Jeg elsker at være en del af Teamet!

 4. Jeff Crowl siger:

  Hej Ludie, jeg var vidne til din udadgående og fantastiske upbeat personlighed, da vi var derhen i Austin sidste år. Det er smitsomt, og vi har det heldigt at have dig på HGR-holdet. Awesome læsning og læring mere om dig.

 5. Mike Paoletto siger:

  Tak for at dele, jeg nød det at lære mere om dig og sætte pris på hvad du gør for os.
  Har en god Thanksgiving.

Kontakt (navn Sales Rep)
Dit navn*
Din email adresse*
bekræft din email-adresse*
Dit telefonnummer
firmanavn
Varenummer
Din besked*

Kontakt (navn Sales Rep)
Dit navn*
Din email adresse*
bekræft din email-adresse*
Dit telefonnummer
firmanavn
Varenummer
Din besked*