En HGR-kunde holder The Stone Oven Bakeri's udstyr kørende

Sten Ovn Bageri brød

Har du nogensinde gået til Cedar Lee Theatre så ledet til The Stone Oven bagefter at have en bid at spise, kaffe og diskutere filmen? Jeg tilhørte en uafhængig filmgruppen på Meetup.com, der plejede at gøre netop det. Lidt vidste jeg, at jeg til sidst ville arbejde for et firma (HGR Industrial Surplus), der leverede nogle af delene til vores kunde Christopher Palda, så han kunne reparere bageriets ovn. Du kan læse sin historie her hvor han forklarer dette projekt. Ovnen blev lavet i Italien, og de kan ikke få dele til det længere. Han var nødt til at fremstille dele selv.

(Q & A med The Stone Oven's Co-ejer Tatyana Rehn)

Hvornår og hvorfor har du åbnet Stone Oven Bageri?

I 1993 havde jeg et ønske om mit europæiske hjemlandes crusty brød og kunne ikke finde dem i mit nye hjem i Cleveland. Jeg begyndte at lave mit eget brød og derefter arbejde alle timer om natten for at lave brød til familie og venner. Hvad startede som en hobby blev til en virksomhed, der leverede mange Clevelanders med hjertebagt europæisk brød.

I 1995, efter flere år med at sælge engros til restauranter og købmandsforretninger, besluttede min mand og jeg at lave et brød og konditori med en europæisk café. Vores første placering var i Cleveland Heights med to yderligere butikker åbning i de næste 10 år i Galleria på Erieview og i Eton-Chagrin Shopping Center. Udover europæiske brød og bagværk tilbyder vi supper, salater og sandwich.

Hvor mange mennesker arbejder for The Stone Oven?

Om 35 mennesker i restauranterne, 11 i bageriet og tre drivere

Hvad er dit foretrukne emne på menuen?

Brød

Hvad er din yndlingsstil af brød?

Sort brød, der er baseret på surdej

Hvordan mødte du Christopher Palda, HGRs kunde, der har udført dit reparationsudstyr?

Gennem en fælles ven, der arbejdede sammen med min tidligere mand. Vi havde et problem med vores ovn hjemme og kaldte den fælles ven for at se, om han kunne hjælpe. Han sagde at han ikke kunne ordne det, men han vidste nogen, der kunne. Det var 15 år siden. Siden da har han repareret alt og alt på bageriet. Hvis det ikke var for ham, ville jeg ikke være i forretning. Han har været min frelser.

Hvad skete der med ovnen, og hvordan var den rettet?

Det var ikke kun ovnen. Det var mixer og generelle reparationer. Han holder det hele kørende. Der er ingen permanent fix til ovnen. Det er en konstant vedligeholdelse.

Hvad laver du, når du ikke bakker og kører restauranten?

Min partner kører restaurant side. Jeg kører bageriets side og har ansvaret for brødproduktion og brødetfremstillingsvirksomheden. Udover at levere The Stone Oven sælger vi engros til restauranter og butikker. Uden for bagagetiden går jeg til gymnastiksalen, bruger tid med min Yorkie og rejser. Min næste tur er til Irland.

Hvad inspirerer dig?

Ændrer ting, så jeg ikke keder mig, nogle gange, noget jeg har set i et magasin eller noget, der rammer min fancy. Jeg er ikke hands-on mere og savner at lege med dejen, men jeg vender mig til livet og feedback fra kunder for inspiration.

Efter så mange succesrige år i erhvervslivet, hvilke råd har du til andre restaurantentreprenører?

Iværksættere kommer ofte ikke til råds, men de bør gøre det oftere. Risiker ikke mere end du har råd til at tabe. Jeg hader at se folk ødelægge sig selv. Det er svært at samle stykkerne, når du er følelsesmæssigt og økonomisk ødelagt. Kend dine ting! For mig var bagning bare en hobby, og jeg vidste ikke, hvordan man skulle organisere og drive en virksomhed. Jeg lærte på flugt og ikke anbefale det til nogen. Jeg var faktisk meget heldig. Det var serendipity på det tidspunkt, fordi vi fyldte et tomrum i samfundet, og jeg havde en lidenskab.

Hvad har været din største udfordring?

Medarbejderne, men ikke som du måske tror. Ligesom de fleste virksomheder er det svært at få og beholde gode medarbejdere, fordi uden dem er vi intet. Jeg har dog ikke det problem. Jeg har en gruppe engagerede mennesker, og mange har været sammen med mig i 17-20 år. De er dedikerede. Mit hovedspørgsmål handler om min egen skyld om at forsøge at kompensere dem nok, men stadig giver mening for virksomheden. Jeg vil være fair for dem, så de kan have livskvalitet og en god levestandard. Jeg kan ikke vente på den dag, hvor jeg ikke er ansvarlig for nogen end mig selv.

Hvad har været dit bedste øjeblik på eller favorit ting om The Stone Oven?

Det skal være, når vi var i vores tidligere placering på hjørnet. Vi var der i 10-12 år i et lejet rum, da lejen tredoblede. Udlejer havde en forespørgsel fra en bank, der ønskede at købe rummet; så han troede, at han ville øge lejen for at svare til tilbuddet eller ellers sælge det. Min partner trykte flyers, som han satte på vinduerne og dørene. Dette fik samfundet ud. Borgmesteren skrev til bankpræsidenten, "Stone Oven er stoffet i vores samfund og skal forblive hvor det er. Vi har mange andre egenskaber, som vi kan vise dig. "De cocooned os og beskyttede os. Det er et testamente for, hvor meget vi mener for samfundet. Vi er et kvarter fælles og vil være folks hjem væk fra hjemmet. Kort tid efter opstod muligheden for at købe vores nuværende placering; Så vi flyttede ned en blok og har ejet vores bygning i 13 år. Vi er en familievirksomhed, og folk kender os personligt. Elementerne på menuen er opkaldt efter familiemedlemmer, herunder mine to døtre, der har arbejdet her i årevis.

Hvordan ser fremtiden ud?

Vi har underskrevet en femårig lejemål i Eton, men vi har ingen planer om at udvide med nye lokationer.

Tatyana Rehn, ejer Stone Oven Bageri

Kontakt (navn Sales Rep)
Dit navn*
Din email adresse*
bekræft din email-adresse*
Dit telefonnummer
firmanavn
Varenummer
Din besked*
[Recaptcha]

Kontakt (navn Sales Rep)
Dit navn*
Din email adresse*
bekræft din email-adresse*
Dit telefonnummer
firmanavn
Varenummer
Din besked*
[Recaptcha]